Vijest
26.02.2016

Okrugli stol "Uloga socijalnog dijaloga u razvoju sustava visokoga obrazovanja i znanosti"

Okrugli stol "Uloga socijalnog dijaloga u razvoju sustava visokoga obrazovanja i znanosti" održat će se u utorak 1. ožujka 2016. u 11 sati, u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu (Trg maršala Tita 14). Okrugli stol zajednički organiziraju Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja i Sveučilište u Zagrebu u okviru EU projekta "Jačanje socijalnog dijaloga".


Na okruglom stolu sudjelovat će rektor Sveučilišta u Zagrebu i predsjednik Rektorskoga zbora Republike Hrvatske prof. dr. sc. Damir Boras, predsjednik Velikoga vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić, novinarka Jasmina Popović i pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Krešo Zadro.

Skup će moderirati prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, a uvodno izlaganje održat će predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja prof. dr. sc. Igor Radeka.

Registracija sudionika počet će u 10.30, a predviđeno trajanje skupa je do 13 sati.

Izravni prijenos okrugloga stola u realizaciji Rektorata i studenata Fakulteta političkih znanosti (TV Student) moći ćete pratiti na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.Top