Vijest
24.02.2016

Prvi 'Dan doktorata' na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 3. ožujka

Prvi 'Dan doktorata' Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu održat će se u četvrtak 3. ožujka 2016. od 11 do 14.30 sati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3.

 


Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu nositelj je doktorskoga studija "Elektrotehnika i računarstvo", a 'Dan doktorata' (PhD Day) uvodi po uzoru na vrhunska svjetska sveučilišta. 'Dan doktorata' je otvoreni skup na kojemu doktorandi javno prezentiraju svoje istraživačke rezultate te zainteresiranima pruža uvid u raznolikost i kvalitetu znanstvenoga rada Fakulteta.

Uz povećanu vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, ovaj događaj dodatno će obogatiti i obrazovanje doktoranada, kroz prezentiranje vlastitih rezultata i razmjenu iskustava.

Program skupa obuhvatit će dvije radne sekcije te neformalno druženje i umrežavanje. U prvoj će sekciji bit usmeno predstavljeni odabrani nagrađivani doktorati obranjeni u akademskoj godini 2014./2015., a u drugoj preliminarni rezultati doktorskih istraživanja u tijeku, u obliku poster-sekcije.

Preliminarni program događaja dostupan je ovdje

Dan doktorata otvoren je za sve zainteresirane, uz obveznu prijavu putem elektroničke pošte na adresu: dan.doktorata@remove-this.fer.hr ili na telefon: (01) 6129 800.  

Rok prijave je do četvrtka 25. veljače 2016. do 16 satiTop